Alaskański klee kai

Alaskan Klee Kai

Alaskan Klee Kai jest psem, który występuje w trzech rozmiarach. Klee Kai oznacza coś w rodzaju "Mały piesek". Kiedy zobaczysz to piękne zwierzę, możesz pomyśleć, że masz do czynienia z małym Husky. Ale tak nie jest. Klee Kai jest zdecydowanie innym psem. Główna różnica tkwi w jego charakterze. Husky jest naprawdę zwierzęciem pracującym. Klee Kai jest raczej psem rodzinnym i towarzyskim. Mimo to potrafią być dość zaciekłe, kiedy trzeba.

Over de geschiedenis van de Klee Kai is niet zoveel bekend. Wel is bekend dat die geschiedenis duizenden jaren oud moet zijn. Het is zoals het wel vaker met hondenrassen gaat: hoe ouder een ras, hoe minder we over de voorouders weten. Wat we wel weten is dat de voorouders van de Klee Kai geharde psy geweest moeten zijn. De honden moesten immers het onherbergzame landschap van Alaska trotseren. Uit die honden is uiteindelijk de Husky ontstaan. De kleinere Huskies werden door een zekere Linda Spurlin gefokt tot de Klee Kai. Dit ras is wat meer een gezin- en gezelschapshond dan de Husky. Echter, het dier wordt ook als therapiehond ingezet.

De Klee Kai is een speels en intelligent dier. Hij heeft graag mensen om zich heen en houdt er totaal niet van om alleen te zijn. Het is geen duży pies, dus je hoeft geen grote tuin te hebben om dit dier tevreden te houden. Echter, je moet wel voldoende aandacht aan hem besteden. Ook ben je behoorlijk veel tijd met het borstelen van de hond. Hij verliest namelijk vrij veel haar.

De Klee Kai houdt er van om uitgedaagd te worden. Dat kan zijn in de vorm van een lange wandeling. Echter, de Klee Kai vindt het ook leuk om nieuwe dingen te leren. Het belangrijkste is dat je dit dier op een positieve manier nieuwe dingen leert. Daarnaast is het belangrijk om ze vroeg in contact te brengen met andere honden en mensen.

Charakterystyka Alaskan Klee Kai

Specyfikacja Alaskan Klee Kai

Udostępnij na facebook
Facebook
Udostępnij na twitter
Twitter
Udostępnij na pinterest
Pinterest
Udostępnij na whatsapp
WhatsApp

Podobne psy

pl_PLPolski